Over ons

Ik ben Gert-Jan van Kaam en geboren op 25-11-1980 in Oudenbosch. Ik woon in Standdaarbuiten samen met Margo en onze 3 kinderen Teuntje, Owen en Josh.

Na de basisschool ben ik naar het Markland College in Oudenbosch gegaan waar ik het vbo (op mavo niveau) heb afgerond. Hierna ben ik naar het Markiezaat College in Bergen op Zoom gegaan en ben daar de BBL opleiding Chauffeur Goederenvervoer gaan volgen. Nadat ik deze opleiding had afgerond en mijn vereiste rijbewijzen had gehaald ben ik vanaf mijn 18 tot 27 jaar zowel nationaal als internationaal vrachtwagenchauffeur geweest bij verschillende transportbedrijven. Omdat ik tijdens mijn werk als chauffeur het contact met mensen verschrikkelijk miste besloot ik om mezelf om te scholen tot rijinstructeur.

En vanaf het moment dat ik met deze opleiding starte bleek dat ik mijn roeping gevonden had. Na het afronden van deze opleiding ben ik begonnen als zzp-er voor Autorijschool Andre in Roosendaal waar ik veel ervaring heb opgedaan en mezelf ontwikkeld heb in het geven van diverse opleidingen, zoals:

Auto, Motor, Aanhanger, Taxipas, Faalangst-instructeur en Stagementor (voor aankomende rijinstructeurs)

Na ruim 7 jaar vond ik het tijd voor de volgende stap en besloot dat ik op mijn eigen benen wilde staan. Ik wilde zelf de opleidingen geven waarvoor ik bevoegd was op een relaxte en leerzame manier.

Vandaar dat vanaf 1 september 2015 de zelfstandige rijschool van Kaam Rijopleiding een feit was.

Om toch zoveel mogelijk opleidingen aan te kunnen bieden op een professionele manier  werk ik samen met Verkeersschool Frijters te Oud Gastel, een zeer ervaren en professionele rijschool. Dit biedt zowel verkeersschool Frijters als mezelf een breder concept en inzetbaarheid, kortom een win-win situatie.

Iets waarvoor ik, Willem-Jan en Mariska zeer dankbaar ben!

Heeft u nog vragen, twijfel niet om contact op te nemen.

Ik hoop u snel te begroeten bij van Kaam Rijopleiding!

– Gert-Jan