Scooter

Je bent 15 jaar of ouder en wilt je bromfiets rijbewijs gaan halen in de regio Halderberge, Roosendaal of Moerdijk? Kom dan naar van Kaam Rijopleiding. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw rijopleiding.


 Theorie

Er zijn bij van Kaam Rijopleiding twee mogelijkheden om de theorie te halen. Het is mogelijk om een klassikale cursus te volgen. Deze cursus bestaat uit 4 avonden van ongeveer 2 uur.

De tweede optie is het zelf leren van de theorie aan de hand van het boek en eventueel cd-roms of dvd’s. Voor de prijzen van de cursus, boeken etc. verwijs ik naar de prijslijst.


 Praktijklessen

Voor je hieraan mag beginnen moet je 16 jaar zijn en in het bezit van je theoriecertificaat voor de bromfiets. Dus als je snel je bromfiets rijbewijs wilt halen meld je dan tijdig aan voor de theoriecursus zodat je daar geen vertraging door oploopt.

Bij de praktijklessen rijden we meestal met 2 leerlingen en 1 instructeur. Er wordt aandacht besteed aan de zithouding, spiegelen, remtechniek en natuurlijk het rijden in het verkeer. Om dat allemaal aan te leren hebben we een pakket samen gesteld met hierin de theoriecursus, boeken, en het theorie examen. 1 praktijkles van 2 uur en 1 praktijkles van 2 uur gevolgd door het praktijkexamen. Mocht er na de les van 2 uur blijken dat er meerdere lessen nodig zijn om op het examen niveau te komen dan kan het pakket altijd aangevuld worden met losse lessen.


Prijzen

Theorie les(materiaal)

Theorie boek bromfiets € 20,-
Examentraining boek bromfiets € 21,-
500 vragen op leerhetverkeer.nl € 16,-
Theorie Cursus 4 x 2,5 uur les incl. boeken en examen € 130,-

Praktijk les

Rijles per 1 uur
(voor een toets of examen, wordt er een uur gelest i.p.v. 2 uur)
 € 39,-
Rijles per 2 uur € 78,-

Examens

Theorie examen  € 33,-
Theorie examen extra tijd € 51,-
Theorie examen individueel begeleid € 97,-
Praktijk examen € 185,-